Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

irfan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

bintang

~~i follo uu~~

Jumaat, 8 Julai 2011

~~It's Friday~~

Salam


its friday..yeah!!!for those yang duk sebelah pantai timur da bercuti hari ni....hurm...we all pulak esok stats week end....sonoknya....ai sangat shuke bile time cuti2 bagai ni...muehehehhe....
ape yang special hari ni??hurm...nnt lunch time ni dak2 opis a.k.a kaka2 kat opis ni nk buat lawatan tapak ke rumah ai...weeee.......segan la ai....segan nk mengoffer... seb bek mike ni paham juga....:D


petang smlm balik dari opis ai terus singgah pasar..beli makanan basah ckit2....la....tamu nk dtg uma jamu la makan ckit...xsedap n xspecial mcm kat otel tu pun xpa..janji ade..ye dak???drp xda langsung lagi haru..sian pulak pada yang bertandang....


+ my mom pun ade tolong ai beli barang makan juga kat pasar sayur smlm...ai g pasar ikan jek..hehehehhe...
btw..malas la cite panjang...nnt la ai stori mori ag yer pasal ni....


tunggu......
DONE...ADIOS...AMIGOS...



4 ulasan:

  1. wah..tak ajak2 p rumah ar??hahahaha...

    BalasPadam
  2. bukan nda mau menjemput tp segan mau bersuara..nex time arr...lg pun td tu..biasa2 jek..

    BalasPadam
  3. xpa bha.hehe.aku main2 jak tu.hehe

    BalasPadam

~~Terima Kasih Daun Keladi~~
**Kalau Sudi Komenlah Lagi**