Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

irfan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

bintang

~~i follo uu~~

Rabu, 23 November 2011

~~Sayangkan Anak Tangan2kan...Sayangkan Isteri Tinggal2kan~~

Salam



Betul kew peribahasa kat atas tu??masih logik ke untuk zaman moden skrg ni??
pendapat ai...ayat first tu ok...tp ayat last tu mcm xsesuai...muehehehhe...iyerla..banyak bende buruk da berlaku....bukan nk salahkan sang isteri semata2...laki pun sama....
:))
well..situasi ai berbeza pula...slalu kene tinggal ngan laki atas urusan kerja...huwargghhhh....ai rasa laki ai pun xsuke sebenarnya nk tinggalkan ai...hehehehe..tp sebenarnya ai ingat die lagi susah nk tinggalkan anak dara die yang sorang tu....


sebab kat uma skrg ni..anak die pun same...setiap minit....setiap jam....asik tanya baba die nk balik jap lagi kan....baba die tgh mandi kan...baba die ini..baba itu....calling2...siap 3g..macam kekasih gelapku pulak...naik pening mak melayan kamu umairah....seb bek sorang..kalu ada 2..mati kutu mama sayang.....
ekceli hubungan suami isteri ada kalanya kita nak juga waktu2 terluang nutuk diri sendiri kan??same thing goes 2 me....sumtimes ai nak juga waktu bersendirian tp xlama la..dalam 30 minit kew...muehehehhe...tujuan nyer???mandi ke??g toilet kew??:PP


wahahahha...ai heran taw..ai kalu laki ada kat uma...ai macam xsebulu jek....haish...jap2 ai ajak die gaduh2 ayam...ai mmg xreti nk duduk diam la...ade jek niat jahat ai kat dier...:))
skrg ni bile die da xda kat uma..huwarghhh...ai rasa kehilangan...darling...ai rindu ngn uuu...plz....baliklah...:((
mulalah episod romantika ai yang terlebih sudey bile time oncall ke...xcukup call..meseg bertubi2 ai hantar...:)
tapi ai bukan kategori gila bayang hokey!!


hehehe...sekian saja edisi luahan perasaan seorang ibu terlampau
:)
DONE...ADIOS...AMIGOS



2 ulasan:

  1. hehe...uish..bahaya ni..hehehe...nak komen lebih2 pun jay belum kawin lg..hahaha

    BalasPadam
  2. ahahhah....iya...diam2 sudey!!!

    :)

    BalasPadam

~~Terima Kasih Daun Keladi~~
**Kalau Sudi Komenlah Lagi**