Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

irfan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

bintang

~~i follo uu~~

Selasa, 22 November 2011

~~Alahai Anak Mama~~

Salam



hulamak...1st of all tahniah kepada pasukan MALAYSIA diatas kejayaan menumpaskan Garuda Indonesia semalam....
:))...bangganyer...pasti ramai lagi di luar sana cukup bangga juga dengan pencapaian player Malaysia kan....dah...off topic abt bola...
:))



Malam semalam sedang kami 3 beranak melayan cite kat tv...rasanya cite CSI kot....tup2..umairah datang dekat kata nk tgk ECONBEN
serius...econben...masalahnya ai xtaw econben tu ape bende??muehehhe..berikut perbualan kami 2 beranak...

mama  :  ECONBEN?? !@#$%^&* (macam xpenah dengar sblm ni---> cakap dlm hati)

ella : haaa laa...econben mama..ella mau tgk econben...
mama : ok2..nnt mama cari...die ni apa dik??gambar ka??lagu ka??katun ka??

ella : bukan...dia econben la....(dengan nada bersungguh sambil suara serak2 ckit bila kita xpaham ape die nk sampaikan)
mama : ok2...bagi mama hint....die ni ada d mana??tempat yang slalu ella g main car??

 ella : d enpon mama....---> tergedek2 die berlari amik tepon ai....sambil tunjuk mende alah tu ade kat sana)

mama : ai pun godek2 la kat enpon...kot2 la tekaan ai betul..ai buka utube...bg die tgk lagu2 kanak2 kat sana....abih sumer lagu yang slalu die dengar ai pasangkan...tp masih juga xmenepati citarasa die tu haih!!

ella : mengamuk...menangis....


mama : ai xtaw nk buat cemana.....ai pujuk dgn bende lain..tp bile da reda..masih juga die nk econben tu....haaa...sampai ke sudah ai xtaw econben tu aper...



umairah....umairah....


DONE...ADIOS...AMIGOS...




 

3 ulasan:

  1. mr bean kali tu ap..hehehe...

    BalasPadam
  2. tak terungkai jugak misteri econben
    mungkin game kot..atau video dia

    BalasPadam
  3. jay~~may be kan??xda pula ai teka mr bean mlm tu...


    cik Chiti~~ai xpenah dedahkan die ngn game sblm ni tp xtaw pulak kalu die kat uma...mueheheh...

    BalasPadam

~~Terima Kasih Daun Keladi~~
**Kalau Sudi Komenlah Lagi**