Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

irfan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

bintang

~~i follo uu~~

Selasa, 4 Jun 2013

~~Happy Hour~~

Salam


Lamanya ai menyepi...nasib blog ni belum bersawang lagi..kui..kui...kui..

Lately masa ai banyak habiskan dengan membaca novel...berbuku-buku ai baca...macam-macam tajuk ..lagipun trend sekarang ni kebanyakan drama melayu semua adaptasi daripada novel...ape lagi semakin memuncak lagi nafsu nak membaca tu...(^_^)


perkembangan anak-anak pun sangat memberangsangkan.Irfan almost 10 bulan..in shaa Allah. Si kakak pun da semakin besar, da boleh tolak ansur kalu ai cakap...xdela macam dulu asyik nak marah jek kalu kita sekat kemahuan dia...alhamdulillah..


Irfan ni kuat sangat merajuk..kena tinggal sekejap merajuk..hentak2 kaki, hentak kepala kat walker...die ingat kalu injured kepala tu ade jual kat giant kot.....senang mama dia nak tukar ganti...ekekekkeke...anak bertuah sungguh!!


musim cuti ni umairah request nak g legoland...kalu dekat nak mama da bawa da...tapi ni kena naik flite bagai...pas tu kena amik cuti...hurm..tunggula sayang mama atur cuti mama, tiket flite semua ada rezeki kita pergi la..lagipun sian kat adik irfan masih kecik...



ni ada beberapa pic ai nak kongsikan...ade juga yang da upload kat ig..














DONE...ADIOS...AMIGOS



1 ulasan:

  1. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
    Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    BalasPadam

~~Terima Kasih Daun Keladi~~
**Kalau Sudi Komenlah Lagi**