Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

irfan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

bintang

~~i follo uu~~

Selasa, 11 Oktober 2011

~~Tragedi Oktober~~

Salam



Sejak 2 hari ni ai  semacam terkena badi malas la...malas nk buat kerja...malas nk apdet belog...rasa nak duduk2 jek sambil layan dengar lagu n berpisbuk.....wahahahha...sungguh ai makan gaji buta kan??!!
well...xpela bukan slalu pun..slalu ai pekerja yang sangat gigih..even lunch hour pun having lunch depan pc uuu.....----> kalu ade keroje urgent la...:D




pejam celik pejam celik da mak separuh bulan Oktober berlalu kan..well hari ni jek da 11 Oktober...lagi 4 hari da tgh2 bulan...wekekekek....
n ai nk share sumting la...bulan oktober ni ramai lak yang bornday kat family ai....ade dalam 5 ke 6 orang la dalam family termasuk la sepupu sepapat umairah....koh..koh..koh...

maksudnya banyakla ai attend bufday party lepas ni...makan kek saje kije kite ni...weeewuuu...tapi itu xpenting taw..ape yang lagi penting adelah..siri hari jadi berturut2 setiap tahun da menjadi tradisi kami sekeluarga....


kenapa ai kata ianya drama besiri...sebab!!

'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
'
V





22 - Umairah bornday

25 - abah ai..

27 - asben ai....


ekceli...sepanjang minggu tu bufday saja...tp ai xnk la tepek saper2 yer...



skunk ni tgh ligat nak planning nak buat mcm mana ni??nk buat sekali ka??atau asing2 seperti selalu??


laki ai tu ..slalu jek mengomel kate xpenah kononnyer sambut bufday...ai dgr die ckp mcm tu...mcm nak !@#$%%^&*((*&  jek!!tetiap tahun potong kek lagi banyak mau bising ka??

koh..koh...koh...


DONE...ADIOS...AMIGOS...


 

2 ulasan:

  1. owh yeah!!!haa..boleh celebrate sekali ni..moh ler kiter...

    BalasPadam

~~Terima Kasih Daun Keladi~~
**Kalau Sudi Komenlah Lagi**