Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

irfan

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

bintang

~~i follo uu~~

Rabu, 10 Ogos 2011

~~Al Kisah Umairah N Puting Bohong~~

Salam....


Macam cerita sinetron indonesia jek kan??tp op kos bukan uuu...ini cerita drama melayu..karya anak watan tempatan...ahax~~~
so...Barisan Pelakonnyer

1.Mangsa

Seorang budak perempuan berusia setahun 8 bulan pada hari kejadian..Ini gambar beliau yang sempat dirakamkan oleh paparazi terhormat a.k.a. mommy beliau


 mangsa yang sedang berjimba dengan memakai anak tudung mommy nye...





2. Pemangsa 


Mari kita lihat siapa yang kena!!! 



seorang ibu yang manis dan sangat ayu...berusia dalam lingkungan  sweet 17th...ahaxs~~~~~sile jangan muntah dulu okay...sebab drama baru nak bermula....:D 



3. Punca Kejadian 


ni le menda alah tu..a.k.a puting bohong yang x boleh nk dipisahkan....aiysh!!!!uols xcaya....meh kite terjah meh!!!!


 ekceli...puting bohong ni...come with a pakage...kalu nk mesti ada handkerchif burok ni


 handkerchif tu buat gosok2 tang hidong...nk bg besar saiz die kot!!hikhikhik...:D





 xkire tempat..kalu nk..mesti bagi..kalu x..abeslah...malalak la die...huh.....kalu nk bagi diam..sumbat jek dalam mulut..trus senyap.....


4. Pelakon Tambahan


seekor beruang yang diimport dari kedai 'Something Different'


 seekor beruang yang xbersalah.....dan slalu digeget idungnyer sebagai santapan si mangsa...




beruang yang digelar O Bear oleh si mangsa.....slalu menjadi peneman mangsa tido...peluk cium ni....mommy ngn abah x cium nak yer!!!o bear ni pulak yang d peluk cium..oh!!sungguh tidak adil anakku...




5. Tempat Kejadian 


 tilam upin ipin yang chomell...




da banyak peta atas tilam ni..peta susu yang tumpah dek kerja si mangsa...



Cerita Pun Bermula 


Pada suatu hari...cet!!!mcm old skull betul..hihhi...jalan penyelesaian yang ai amik adelah trengggggg......ai malas nk stori mori panjang lebar..uols tgk hek pic ni...nnt uols akan taw juga....




macam ni..ok taw..berhasil jalan ni....


 haaaa...cadangan dari kengkawan..suh letak asam jawa..


 dan lagi...



kasi zoom in ckit....


 so kat sini ai bagi taw kat sumer2  yang terlibat secara rasminyer...
SS, ct Mun, kak dome,
kak jah ,
nuyis n sumer yang ada kat
uma gugurl...


thanx uols..sebab sudi bagi ai idea yang bernas itew...hehehhe..series ai xpenah terpikir pon....terukkan ai...


alhamdulillah..skunk ni ai da let go mende alah tu....bye..bye...kite xkan berjumpa lagi...





huhuhu...c u in heaven la kot....


so..klau ade yang nk termuntah td..masa drama ni nak bermula..sile la..panggung da nk tutup ni....bye...


DONE...ADIOS...AMIGOS...



  

18 ulasan:

  1. andhu bha.....kesian bha si nonong..hahaha..tapi bagus juga bg stop awal...takut nanti sampai besar jadi kebiasaan ni:)

    BalasPadam
  2. kesian ko bilang jay..sayang namanya ni..kalu nd a..kubiarkan seja ni....:D

    BalasPadam
  3. hehehe...sebab ko sayanglah ko buat gitukan..hehehe:)

    BalasPadam
  4. taw pun...iya bh jay...kalu inda..nnt nda lawa gg nya tumbuh ni

    BalasPadam
  5. ya betul tu...mesti kasi stop awal tu...

    BalasPadam
  6. a ah..lg baik jgn bg pakai dr kecik..ok!!

    BalasPadam
  7. aah..macam kami dari kecik begitu juga...hehe..

    BalasPadam
  8. kecik2 dululah...tapi x lama...aku menyusu botol pun x lama...hehehe...

    BalasPadam
  9. bagusnya ko...anak yang baik tu

    BalasPadam
  10. hahaha..itu pun payah mama ku pujuk..hehehe...

    BalasPadam
  11. tedalah baik pun ap...dari kecil samapai besar perangai xberubah...melekat sudah di bdan ni..hahaha...

    BalasPadam
  12. mimang la bh..jadi ko ingat??pandai lari2..blmmasa...nnt2 berubah la tu

    BalasPadam
  13. hahaha...kali lepas kawin baru berubah kalikan??hahaha;)

    BalasPadam
  14. mak bangga dapat membantu.. oooowh.. kembang kincup ati ku ini.. haha

    BalasPadam
  15. owh....uuu make me smileeee... :))

    thanx a lot!!!

    BalasPadam

~~Terima Kasih Daun Keladi~~
**Kalau Sudi Komenlah Lagi**